Driver did not show up (delivery failed)

Follow

Comments

19 comments

  • alzautara

    penghantaran lambat
    menyusahkan kerja saya
    masalah penghantaran tidak sepatutnya berlaku

  • htng

    Tracking ID #NVMYSXCMY000555272
    Date of Delivery 25 March 2019
    Driver did not show up, and yet reported on the tracking system said no one to receive.

  • Jiaqi_0826

    NLMY000001170004
    Drive didn’t show up , and report to tracking system said no one to receive ?
    I called and ask for warehouse address , they not provide and not allow I go take my things for myself ??? What kind of service is this ?????

  • hwen

    Tracking Id :NLMYW000000766681

    Date Of Delivery : 4 Apr 2019

    Issue : Did not receive the parcel. Status not updated in tracking. Waited the whole day at home but no ninjavan show up.

  • qasarina

    Tracking ID:NVMYSXCMY000759984
    Date Of Delivery:05 04 2019
    Issue:driver did not show up, call a few time but the answer ur parcel still with driver until night... Jauh ke htr barang ke kajang sedangkan parcel pun pickup di kajang... Ninja ke ni.. Xlaju n pantas mcm ninja pun🤔🤔🤔, tunggu call dr driver pun xcall2.. Nk complaint kt sapa.. Adakah kt Shopee...

  • Nurul Hafizah Ahmad

    tracking ID : NLMY000001164685
    date of delivery : 3rd April 2019
    the driver not showed up and return back the item to the sender.

  • mmirrafie90

    Tracking : NLMYW000000771317 & NLMYW000000771356
    Date Of Delivery : 6 April 2019 (Sabtu)
    Isu : Seharian tunggu barang tak sampai2. Call CS ninja, then dia bagitahu barang dalam perjalanan. Penghantaran sampai 10pm. Kalau ada apa2 masalah semasa penghantaran driver akan call customer beritahu. Aku tunggu depan pintu rumah sampai 10pm driver tak muncul dan tak call sampai kesudah. Bila check sistem, attempt to deliver your parcel was not successful.! Lepas tu penghantaran semula pada hari ISNIN(8 April) pulak sebab ahad tutup. Menyusahkan orang betul driver macam ni!!

  • Aisyah Rosman

    Tracking Id: NVMYSXCMY000820748
    Date of Delivery: 9 April 2019
    Issue: I was waiting for whole day at home for the parcel. After 10 pm, i checked the tracking number. It shows the delivery was unsuccessful because customer not at home. Eventhough, actually i was at home at that time and distance of my house and warehouse was near. Please take this issue seriously and hoping this issue not repeated for other customers.

  • Elaine Lim

    Tracking Id: NLMY000001163751

    Driver did not show up and yet reported on the tracking system said no one to receive.

  • noratiqahshukor

    Tracking Id: NLMYNLXMY0001680043
    Tracking Id: NLMY000001153140

    X tau nk cakap mcm mana , percel yg sepatutnya smpai dari hjung bulan mac x sampai langsung hingga harini 13/4 dan bila check sistem kata return to sender without any reason ? I did not waiting for a whole day but almost 2weeks at home (delivery adress) and no one come , didnt calling me at all , eh servis apa korang ni ?

  • Ainna Amalina Abdul Aziz

    Tracking ID: NVMYSXCMY001060197
    Date of Delivery: 19 April 2019
    Issue: Received message from ninjavan this morning saying that I'll receive that parcel today.I waited for the whole day.when I check the tracking number, it shows that somebody already received it with unknown inital name. How come your people simply let other people to receive it?Not even call the receiver incase you are not sure.

  • Helman bin shaari

    Tracking ID:NLMY000001294188
    Date of Delivery:27.04.2019
    Issue: mana parcel sya sepatut nya hari ni dapat tapi hampeh..kalau x blh janji nak hantar pda waktu tersebut jgn janji la,wt penat menunggu je buang masa..jgn hari isnin ni lain order barang lain dapat dah la..tlg perbaiki kelemahan #NinjaVanMY

  • nursyazwaniamirzakri

    Tracking Id :NLMY000001321631

    Date Of Delivery : 27/4/2019

    Issue : Driver did not show up and yet reported on the tracking system said no one to receive.

  • nursyazwaniamirzakri

    Tracking id : NLMY000001319326
    Date Of Delivery : 29/4/2019
    Issue : Driver did not show up and very late service.

  • suriani08101517

    Tracking Id:NYMY000001334946
    Issue:barang x smpi sepatutnya smpi 2/5/2019-6/5/2019

  • Harith

    Tracking Id : NLMY000001382658

    Date Of Delivery : 8 -11/5/19

    Issue : sistem penipu ! Lambat update! Tolong la update sistem korang! Kesian kat pelanggan dan kesian kat driver. 

  • ainasyahira

    Tracking Id :NLMY000001361237

    Date Of Delivery : 07/05/2019

    Issue : Driver did not show up and yet reported on the tracking system said no one to receive even though there are people inside the house. is it possible the driver could not find the house ? if so, why he doesn't make any phone call. very dissapointed

  • alifputau

    Very bad service!!!!!

     

  • nursyazwaniamirzakri

    Tracking id : NLMY000001424690
    Date of delivery : 16.5.2019
    Issue : Driver ninjavan call semalam (16. 5.2019 ) cakap nak hantar ( 17.5.2019). Seharian tunggu kat rumah. Bila saya call harini , tak angkat pula. Saya trck no tracking saya tulis kat situ dah delivered , siap sign lagi pada 16.5. 2019. Siapa yang sign ? Tolong respond lah. Very dissapointed !

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk